Jump to content

Speak

Membru

Social Info

2 Followers

About Speak

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 01/29/2001

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie
  Pitesti , Arges
 • Interese
  Sa:Mp

Contact Methods

 • Skype
  Sebi.wtf1
 1. Speak

  Model Cerere Lider

  Nume:Speak Level:6 La ce factiune vrei sa fii lider:Paramedic Departament Lv Poza cu /stats:http://imgur.com/a/F2qkR
 2. Speak

  [Grove Street] Aplicatii

  Nick in joc:Speak Level:5 dar am facut 6 De cat timp joci:De cateva zile. Sex:Barbatesc Varsta:15 Factiuni precedente:Taxi Ls De ce vrei sa faci parte din Grove Street :Pentru ca sunt bun la arme Poza cu stats:http://imgur.com/a/ZSKTP
 3. Speak

  [Los Santos Taxi] Demisii

  Nume:Speak Rank:1 Motiv:N-am timp .
 4. Speak

  Reclamatie - Kogge

  Dovada ca nu am facut nimik , lasate de server ca esti parf ca CristiKrs l-ai bagat ca te cunoaste si ai vrut tu sa il bagi .
 5. Speak

  Reclamatie - Kogge

  Da dar nu la misto .
 6. Speak

  Reclamatie - Kogge

  Numele tau in joc:Speak Numele persoanei reclamate:Kogge Data:9.9.2016 Regula incalcata:Mi-a dat rank 1 de la sub lider .Fara motiv . Bafta la unlider. Descrierea situatiei:M-ia dat rank 1 ca sa il bage pe CristiKrs sublider , eram si cu el pe skipe . Dovada/poze:http://imgur.com/a/wO4cJ
 7. Nick:Speak Level:0 Ore jucate:0 Funcții deținute precedent și motivul pierderii acestora:Nu am avut. Vechime pe server:Serverul este nou si trebuie sa se deschida azi . Screenshot /stats:Serverul nu este deschis Vârsta și biografia reală:Sunt un baiat in varsta de 15 ani . Ma numesc Sebastian si imi place sa joc Sa:Mp. Vreau sa ajung la o facultate buna . Sunt un baiat de treaba amuzant care iese in fiecare seara pe afara cu baieti . Acesta sunt eu . Cât timp petreceți pe server?:3-5 Facțiunea la care doriți lider:Grove Street De ce doriți funcția de lider, cu ce credeți că sunteți mai bun decât restul candidaților și de ce ar trebui să vă acceptăm pentru o astfel de funcție?:Toti suntem la fel . Cel mai bun sa cstige Ai citit Regulamentul Liderilor?:Da Alte precizări?:Sper sa fiu acceptat .
 8. Speak

  Cerere Helper - Speak

  Nickname pe server:Speak Ore jucate:0 De ce crezi ca meriti helper:Pentru ca am experienta deoarece am mai practicat acest lucru si voi da un ,,+'' comunitati . Cate ore acorzi pe zi acestui joc?:3-5 Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?:Sa ajut playeri noi de pe server si sa fac reclama . Cu ce esti diferit fata de alti playeri?:Toti suntem la fel . Ai fost banat vreodata pe Tried România? Daca da, specifica toate banurile:Nu Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?:Nu Varsta reala:15 Ce alte jocuri mai joci?:Pes 2017 , Gta V , Fifa 17 si Sa:Mp Ce vei face dupa terminarea liceului?:Sper ca voi da la o facultate buna . In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?:N-am fost . In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?:N-am fost intr-o factiune. Ai jucat pe celalalt server din comunitatea Tried? Daca da, de ce ai renuntat la acel server pt acest server?:Nu am jucat . Ce te deranjeaza cel mai mult la Tried România?:Absolut nimic . Cu ce se ocupa un helper?Cu ajutare playerilor noi pe server . Daca un player te intreaba cum da rob, ce ii raspunzi?:Intri intr-un bussines tastezi comanda [/rob] si dupa astepti 10 secunde si te duci la cele doua checkpointuri . Daca un player intreaba cum face bani repede, ce ii raspunzi?:Sa tasteze comanda /jobs si sa-si aleaga jobul preferat. Daca un player intreaba cum face un clan, ce ii raspunzi?:Trebuie sa strangi gold si dupa sa dai /shop si sa iti cumperi un clan . Ce pedeapsa se acorda pentru DM cu hunter ca politist?:Nu este voie DM cu Hunter.Cei care incurca primesc FactionWarn , sau se pedepseste cu jail depinde de situatie .
 9. Bun venit pe comunitate Speak! Sperăm să te simţi bine alături de noi. Navigare plăcută!

Board Life Status


Board startup date: November 19, 2017 14:34:23
×