Jump to content

CosmiN

Premium

CosmiN last won the day on January 29

CosmiN had the most liked content!

Social Info

About CosmiN

 • Rank
  Super-Moderatorul Suprem
 • Birthday 01/11/2000

Profile Information

 • Sex
  Male

Contact Methods

 • AIM
  Am

Recent Profile Visitors

3,353 profile views
 1. CosmiN

  Cerere Avatar CosmiN

  Nick: CosmiN Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Stock (obligatoriu); Watermark TRIED.RO / Tried Community: orice Text: CosmiN Dimensiuni: alea bune Alte precizari: -
 2. Situaţia delicată a celor de la Telltale Games nu mai este o noutate, studioul responsabil pentru jocurile de aventură episodice din seriile The Walking Dead, The Wolf Among Us, Tales from The Borderlands, Batman: The Telltale Series etc. fiind închis la sfârşitul lunii septembrie, peste 250 dintre membrii echipelor producătoare fiind concediaţi din cauza dificultăţilor financiare severe prin care trecea compania. Iniţial, fusese păstrat un personal de 25 de angajaţi ce urmau să finalizeze proiectele aflate în desfăşurare: seria Minecraft Story Mode pentru Netflix şi sezonul final din The Walking Dead. Se pare că şi acest plan a fost dat peste cap: tot personalul Telltale Games a fost concediat, compania anunţând că este în căutarea unor parteneri externipentru finalizarea ultimului sezon The Walking Dead. Din fericire, s-a ajuns la un acord cu Skybound Games (divizia ce se ocupă de jocuri video din cadrul Skybound Entertainment, deţinătorii licenţei The Walking Dead), acest studio urmând să finalizeze aventura Clementinei. De asemenea, se pare că Skybound va angaja o parte a fostei echipe de la Telltale, pentru ca seria să fie finalizată de aceiaşi oameni care au pornit-o. The Walking Dead – The Final Season va fi format din patru episoade, primele două dintre acestea fiind lansate la momentul în care Telltale Games a intrat în imposibilitatea de a continua proiectul. Aşadar, ultimele două episoade vor fi realizate şi publicate de Skybound Games.
 3. CosmiN

  [Propunere] - Schimbare radicala comunitate

  ai dreptate cu ceea ce zici, dar de tema dupa cum zice d4rky, a fost pusa recent, nu vad rostu si schimbarii temei.
 4. CosmiN

  (Moderator) - CAiSEN

  moderator t/c
 5. CosmiN

  Prezentare Caporal

 6. CosmiN

  Cerere Super-Moderator Caporal

  Daca vrei Moderator, pm t/c
 7. Microsoft a dezvăluit jocurile ce vor fi oferite gratuit utilizatorilor care deţin un abonament Xbox Live Gold activ în cursul lunii ianuarie 2019. Ca de obicei, avem parte de două jocuri pentru Xbox One şi două jocuri pentru Xbox 360, acestea din urmă putând fi jucate şi pe Xbox One prin intermediul funcţiei de backwards compatibility. Iată ce jocuri vor primi abonaţii Xbox Live Gold în luna ianuarie a anului viitor: • Xbox One: Celeste (va putea fi descărcat gratuit pe întreaga durată a lunii ianuarie 2019) • Xbox One: WRC 6 (va putea fi descărcat gratuit în perioada 16 ianuarie - 15 februarie 2019) • Xbox 360: Lara Croft: Guardian of Light (va putea fi descărcat gratuit în perioada 1 - 15 ianuarie 2019) • Xbox 360: Far Cry 2 (va putea fi descărcat gratuit în perioada 16 - 31 ianuarie 2019)
 8. Sony Interactive Entertainment a dezvăluit jocurile ce vor fi oferite gratuit abonaţilor PlayStation Plus în cursul lunii ianuarie 2019. Sony oferă lunar câte două jocuri pentru fiecare dintre platformele sale: PlayStation 4, PlayStation 3 şi PlayStation Vita. Iată ce jocuri vor primi abonaţii PlayStation Plus în luna ianuarie a anului viitor (toate titlurile vor fi disponibile începând cu 1 ianuarie 2019): • PlayStation 4: Steep • PlayStation 4: Portal Knights • PlayStation 3: Zone of the Enders HD Collection • PlayStation 3: Amplitude • PlayStation Vita: Fallen Legion: Flames of Rebellion (disponibil şi pe PS4) • PlayStation Vita: Super Mutant Alien Assault
 9. Warner Bros. Interactive Entertainment şi NetherRealm Studios continuă seria de dezvăluiri legate de Mortal Kombat 11, prezentând înfăţişarea din MK11 a foarte popularului ninja Scorpion. Mortal Kombat 11 va avea o poveste bazată pe manipularea timpului, în centrul căreia se va afla misteriosul personaj dezvăluit la sfârşitul trailer-ului de mai jos. Producătorii se laudă cu un nou motor grafic, iar modul Story, atât de apreciat în titlurile precedente ale seriei, va reveni şi în MK11, în timp ce jucătorii îşi vor putea crea propriile variaţii de personaje, personalizandu-şi astfel luptătorii preferaţi din serie. Evident, la acest capitol, vom avea parte şi de personaje clasice din serie, precum şi de luptători noi. Mortal Kombat 11 va fi lansat pe 23 aprilie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Jocul urmează să-şi facă apariţia şi într-o versiune pentru Nintendo Switch. Pe 17 ianuarie 2019 va avea loc un eveniment de prezentare al jocului, susţinut chiar de către NetherRealm Studios, ce va putea fi urmărit în direct chiar aici, pe Go4games, în cadrul căruia vor debuta şi primele secvenţe de gameplay din Mortal Kombat 11. 
 10. Infractorii se folosesc de cele mai noi tehnologii pentru „a spăla” eficient banii. Cea mai recentă metodă prin care fac asta este cel mai popular joc al momentului, Fortnite. După cum bine știi, Fortnite este un joc de tip battle royale ce a devenit foarte popular în rândul copiilor și adolescenților deoarece este distractiv, este gratis și-l poți juca pe console, PC sau pe telefoane. Dacă vrei să cumperi costume elaborate sau mișcări de dans atunci trebuie să dai v-bucks, moneda virtuală a jocului. Totuși, v-bucks nu sunt gratis și se pot achiziționa cu bani reali. Infractorii profită de acest lucru și cumpără v-bucks cu bani furați de pe carduri bancare din magazinul oficial al Fortnite. Apoi ei vând acești v-bucks la un preț redus jucătorilor de Fortnite. O metodă eficientă de a „spăla” banii furați. Jurnaliștii de la The Independent au realizat o investigație și ajutați de cercetătorii de la firma de securitate cibernetică Sixgill au dezvăluit aceste practici. V-Bucks la preț redus sunt vânduți în cantități mari pe dark web, dar și pe platforme precum eBay, însă aici în cantități reduse. „Infractorii fură bani de pe carduri bancare apoi trec banii prin sistemul Fortnite cu ușurință. Aceștia exploatează măsurile slabe de securitate ale Epic Games, iar compania nu pare a fi interesată dacă jucătorii cumpără V-Bucks din magazinul oficial sau din alte surse”, spune Benjamin Preminger, analist la Sixgill. Nu este clar ce profit fac infractorii astfel, însă cei de la Sixgill au spus că obiectele din Fortnite vândute pe eBay într-o perioadă de 60 de zile însumează 250.000 de dolari. Reprezentanții Epic Games nu au răspuns la aceste vești, iar specialiștii în securitate spun că dezvoltatorul de jocuri nu face îndeajuns de multe pentru a preveni activități ilegale pe platformă. Fortnite are în prezent peste 200 de milioane de jucători la nivel global, iar jocul a generat un profit de 3 miliarde de dolari pentru Epic Games în 2018.
 11. Microsoft vrea cu orice preț ca Windows-ul tău să fie actualizat la zi. Până acum, foarte mulți utilizatori fentau installer-ul de update-uri prin umplerea partiției de sistem, însă, din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil odată cu introducerea versiunii 19H1 a Windows 10. Sistemul de operare va rezerva minim 7 GB pe partiția principală pentru actualizări și, cu toate că fișierele temporare vor fi șterse la finalizarea procesului de instalare, spațiul de stocare va rămâne în continuare restricționat. Mulți probabil că nu vor fi deranjați de cei 7 GB ocupați, însă pentru utilizatorii de mini PC-uri ar putea fi o problemă serioasă. Majoritatea dispozitivelor de acest fel vin cu doar 32 sau 64 GB de stocare, iar cei 7 GB ocupați vor face aproape imposibilă utilizarea sistemului fără un mediu de stocare extern. Totodată, nu trebuie să uităm că Microsoft are tendința de a o da în bară când vine vorba de actualizări, deci ai toate șansele să te lovești de probleme. Serviciul Windows Updates poate fi momentan dezactivat doar pe Windows 10 Pro și Enteprise, așa că vrei, nu vrei, pe Windows 10 Home o să ai tot timpul ultimele actualizări.

Board Life Status


Board startup date: November 19, 2017 14:34:23
×