Jump to content

Georgiana @ Tried.Ro

Membru

Georgiana @ Tried.Ro last won the day on October 12 2016

Georgiana @ Tried.Ro had the most liked content!

Social Info

2 Followers

About Georgiana @ Tried.Ro

 • Rank
  Admin Alpha & Furien
 • Birthday 04/05/2001

Profile Information

 • Sex
  Female
 • Locatie
  Undeva departe de societate !

Contact Methods

 • Yahoo
  Nu deţin
 • Skype
  Nu deţin

Recent Profile Visitors

143 profile views
 1. La mulţi ani, Georgiana @ Tried.Ro!

 2. Georgiana @ Tried.Ro

  [Bancuri]

  - Ce faci, Bulă? Tot la cantină mănînci? Parcă ai zis că te însori. - Păi, m-am însurat. - Şi parcă ziceai că o să te însori cu o femeie care să fie doamnă în societate, bucătăreasă în bucătărie şi curvă în dormitor. - Da, însă am nimerit-o să fie doamnă în bucătărie, bucătăreasă în dormitor şi curvă în societate…
 3. Georgiana @ Tried.Ro

  [Bancuri]

  Bulă face rost de o ţigară cu marihuana. Iese pe balcon şi o aprinde. Trage 2-3 fumuri... nimic! - Ia uite, am dat şi o groază de bani pe ea şi nimic. Deodată prin faţă îi trece un glob mare de foc. - Ce dracu se întîmplă, dau ăştia cu bombe? Mai stă şi fumează, înjurînd că nu are nici un efect cînd iar îi trece prin faţă un glob mare de foc. - Ce dracu'? Enervat, stinge ţigara şi intră în casă. - Pe unde ai fost, mamă? îl întreabă maică-sa. - Am fumat o ţigară pe balcon. - Două zile, mamă?
 4. Georgiana @ Tried.Ro

  [Bancuri]

  Bulă era într-un autobuz şi stătea lîngă o babă cu un ochi de sticlă. La un moment dat, baba îşi aruncă ochiul de sticlă în sus. - Ce faci, babo? - Vreau să văd dacă mai sunt locuri în faţă.
 5. Georgiana @ Tried.Ro

  [Bancuri]

  Bulă vine noaptea acasă cu Trulă şi îi arată apartamentul: - Încet să nu o trezim pe nevastă-mea. Aici e bucătăria, aici e baia, aici sufrageria şi aici dormitorul. Cea din pat e nevastă-mea, iar cel de lîngă ea sînt eu.
 6. Georgiana @ Tried.Ro

  [Bancuri]

  Bulă soseşte de la şcoală plîngînd : - Mamă, toţi copiii de la şcoală îşi bat joc de mine... Îmi strigă că sînt vampir.... - Lasă-i în pace că sînt proşti! Mai bine treci la masă că ţi se coagulează ciorba…
 7. Georgiana @ Tried.Ro

  [Bancuri]

  Cînd s-au căsătorit Bulă şi Bubulina, în timpul ceremoniei religioase, preotul le zice: - Soţia trebuie să tolereze soţul. Soţul trebuie să tolereze soţia! Şi aşa casa lor a ajuns o casă de toleranţă.…
 8. Georgiana @ Tried.Ro

  [Bancuri]

  - Mămico, găinile beau benzină? - Nu, Bulişor! - Şi atunci de ce se scumpesc ouăle de cîte ori Guvernul scumpeşte benzina?
 9. Georgiana @ Tried.Ro

  [Bancuri]

  Bulă pleacă în excursie la Paris. - Adu-mi şi mie un sifilis! îl roagă Ştrulă. După o lună, prietenii se reîntîlnesc. - M-ai uitat cu sifilisul ăla, îi reproşează Ştrulă. - Ba nu te-am uitat! Ţi l-am adus încă de acum 10 zile... Nu erai acasă, aşa că l-am lăsat la nevastă-ta.
 10. Georgiana @ Tried.Ro

  [Bancuri]

  La o inspecţie, învăţătoarea le arată copiilor fotografii cu personaje cunoscute. Arată poza cu Lăcătuş: - Cine e acesta? Bulă ridică mîna: - Lăcătuş! - Bravo, dar acesta? arătînd poza lui Hagi. - Hagi, strigă Bulă. - Bravo, văd că te descurci bine, iar învăţătoarea le arată poza cu Ceauşescu. Nimeni nimic. - Nu se poate să nu îl cunoaşteţi, nici tu, Bulă, nu ştii? - Nu, că pe ăştia de la Craiova nu-i cunosc.
 11. Georgiana @ Tried.Ro

  [Bancuri]

  În toiul nopţii, Bulă, cu vînătăi pe faţă şi cu două valize în mîini, sună la uşa casei lui taică-său. - Ce-i cu tine, Bulă, la ora asta şi în halul ăsta? - M-am certat cu nevastă-mea. - Şi a îndrăznit **** aia să dea în tine? Eu, în locul tău, o făceam bucăţi! Bula, rînjind: - Dar ce credeai că am în valize?
 12. Georgiana @ Tried.Ro

  [Bancuri]

  Cica era Bulă cu doi prieteni şi se tot lăudau care a avut cea mai bătrînă bunică. - Bunica mea a avut 78 de ani cînd a murit. - Slab, bunica mea a avut 94 de ani cînd a murit. Bula: - Şi mai slab, păi bunica mea a fost aşa de bătrînă încît a trebuit să o scoată tata în curte să o împuşte, că nu mai murea nicicum.
 13. Georgiana @ Tried.Ro

  [Bancuri]

  Moare mătuşa lui Bulă din Franţa şi îi lasă moştenire. După un timp, îl întreabă profesoara pe Bulă la şcoală: - Mă, Bulă, ce ţi-a lăsat mătuşa ta din Franţa moştenire? - (Calm) Două nutrii. - Ce, mă, nutrii? - (Nedumerit) Nu, două!
 14. Georgiana @ Tried.Ro

  [Bancuri]

  Bulă vine acasă de la grădina zoologică şi povesteşte: - Ştii, tată, la grădina zoologică am ajuns la o cuşcă, şi... şi... - Ei, spune odată! - Şi domnul profesor a spus că este o barză. - Înseamnă că a fost chiar o barză. - Păi bine, tată, dar de cînd am vorbit despre barză, am crezut că nu există o asemenea pasăre...
 15. Georgiana @ Tried.Ro

  [Bancuri]

  Un general inspectează plutonul lui Bulă. Ajunge la acesta, îl bate prietenos pe umăr şi zice: - Cum îţi merge, fiul meu? La care Bulă radios: - Ce bine că am dat de tine, tată, mama te caută de ani şi ani...

Board Life Status


Board startup date: November 19, 2017 14:34:23
×