Jump to content

iDanEz

Supervizor

iDanEz last won the day on January 14

iDanEz had the most liked content!

Social Info

3 Followers

About iDanEz

 • Rank
  Supervisor / Fondator Play.Tried.RO - ZM.Tried.RO

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Nume SA:MP
  iDanEz
 • Nume CS
  iDanEz

Recent Profile Visitors

485 profile views
 1. Gradinarul lui Pablo Escobar o duce bine. Fostul gradinar al lui Pablo Escobar, celebrul traficant de droguri ce avea un imperiu de miliarde in anii '80, a dezvoltat o adevarata afacere pe domeniul ce a apartinut traficantului. William Duque a fost angajat ca gradinar la domeniul La Manuela, construit de Escobar acum 30 de ani. Acesta a fost ales chiar de sotia lui Pablo, care l-a pus apoi paznic la proprietate, pentru ca in cele din urma, dupa ce Escobar a fost ucis in 1993, sa il roage pe Duque sa aiba grija de proprietate. Acesta s-a mutat cu toata familia acolo, desi vila a fost atacata si bombardata de cei care il vanau pe Escobar inainte sa fie ucis. In timp, fostul gradinar a construit un bar in interiorul domeniului, iar in casa lui Escobar organizeaza meciuri de paintball, oamenii avand ocazie sa se impuse cu bile de vopsea exact in locul unde asasinii lui Escobar s-au impuscat cu oamenii care il vanau. La 30 de ani de cand a fost angajat de sotia lui Escobar sa aiba grija de vegetatia de pe unul dintre domeniile preferate ale traficantului, Duque are probleme cu autoritatile, care vor sa ii confiste proprietatea pentru a o darama ca sa construiasca un cartier de blocuri. Acesta nu are acte nici pe casa nici pe teren si nu are avize nici pentru barul de pe proprietate.
 2. Coincidenta uimitoare. Un cuplu din China a descoperit recent ca sunt amandoi in aceeasi fotografie, facuta cu 11 ani inainte sa se cunoasca, in vremea cand erau adolescenti. Cei doi, căsătoriți acum și cu gemeni, s-au cunoscut în orașul Chengdu, din provincia chineză Sichuan, în 2011. Nu știau însă că drumurile lor s-au întâlnit cu 11 ani în urmă, iar momentul a fost imortalizat. În 2000, în aceeași zi, ei au vizitat separat monumentul din Piața 4 Mai, din orașul Qingdao, care este la aproape 2.000 de kilometri de locul unde cei doi trăiesc acum, scrie BBC Three. Poza a fost făcută, în scop turistic, de mama femeii. În centrul imaginii este adolescenta de pe atunci, Xue, în spatele ei este Piața 4 Mai, denumită după mișcare politică de la începutul secolului al XX-lea, iar în lateral se poate observa un tânăr, Ye, îmbrăcat cu un tricou albastru, Recent, în timp ce se uita pe fotografii mai vechi ale soacrei, bărbatul s-a recunoscut în fotografia cu pricina. „Când am văzut fotografia, mi s-a făcut pielea de găină în tot corpul... aceea era postura mea pentru poze”, a declarat Ye pentru Sina News. La scurt timp, el a găsit și fotografia pe care o făcuse atunci când a vizitat monumentul. Cuplul a distribuit descoperirea lor pe rețelele de socializare, iar aceasta a devenit rapid virală. Ei plănuiesc acum să se întoarcă în Qingdao și să refacă fotografia. Nu este prima întâmplare de acest fel. Un bărbat s-a observat pe fundalul unei fotografii de familie, făcută în urmă cu 10 ani, în Muntenegru, a iubitei lui, pe vremea când cei doi erau copii. — CNA (@ChannelNewsAsia) 11 March 2018
 3. Doi minori de 15 si 16 ani si un tanar de 19 ani au furat doua masini de model VAZ si un MOSKVICI in satul Hartopul Mic din raionul Criuleni. Minorii sunt cercetati in libertate, iar tanarul a fost retinut. Potrivit politistilor, in primul caz doua masini au fost furate din doua gospodarii in satul Hartopul Mic, raionul Criuleni. In momentul faptei, cheile se aflau in dispozitivul de pornire. Unul dintre automobile a fost gasit la o distanta de aproximativ 700 metri de la gospodarie, iar cel de-al doilea a fost depistat in extravilanul localitatii, dar a fost accidentat. Minorii si-au recunoscut vina, la moment sunt cercetati in libertate. Un alt tanar de 19 ani, originar din satul Cruglic a fost retinut pentru furtul unui automobil VAZ. Si aici la fel, masina a fost abandonata in apropierea raionului Criuleni. Pe acest caz a fost deschis un dosar penal. Daca a fi gasit vinovat, banuitul risca inchisoare de la 3 la 5 ani. Un copac imens s-a prabusit pe strada Tabacaria Veche din capitala. A distrus un gard si firele electrice. Stirea se actualizeaza. Dupa ce copacul a fost doborat de vantul puternic, drumul a fost blocat, iar cei care locuiesc acolo nu au pe unde trece. Tot locuitorii spun ca s-au adresat acum 2 luni la Spatii Verzi si le-au spus ca copacul ar putea sa cada. De atunci, insa, nu au primit nici-un raspund.
 4. Un copac imens s-a prabusit pe strada Tabacaria Veche din capitala. A distrus un gard si firele electrice. Stirea se actualizeaza. Dupa ce copacul a fost doborat de vantul puternic, drumul a fost blocat, iar cei care locuiesc acolo nu au pe unde trece. Tot locuitorii spun ca s-au adresat acum 2 luni la Spatii Verzi si le-au spus ca copacul ar putea sa cada. De atunci, insa, nu au primit nici-un raspund.
 5. iDanEz

  Cerere- Admin B3r3!!

  Acceptat, astept pm cu nick si pass.
 6. Nick-ul tau: Nick-ul adminului/playerului pe care il reclami : Ora si data cand s-a intamplat: Motiv reclamatie: Dovada: La sectiunea " DOVEZI " se accepta doar PRINT SCREEN / DEMO. Cine NU respecta modelul de mai sus, cererea o sa-i fie RESPINSA.
 7. Titlu topic: Cerere Unban - Nume Nick: IP & STEAMID : Admin-ul care te-a banat: Motivu: Dovada ta: Harta pe care ai fost banat: Cine NU respecta modelul dat , cererea o sa-i fie RESPINSA. Daca ADMIN-ul in sine nu vine cu DOVADA in 48 H , cererea nu va fii luata in considerare si o sa primit UNBANN.
 8. iDanEz

  [GO - Model] Cereri UP

  Crezi ca esti capabil si vrei sa urci mai sus in rank-ul adminilor de pe serverul nostru de go , completeaza modelul urmator , dar citeste si cerintele noastre pentru a lua up. Numele de pe server : Grad curent : Steam ON/OFF? : Motivul cererei de UP : Cate ore ai jucate pe server?(link gametracker) : Ati citit regulamentul? : Cuvant cheie : Grad dorit : Cand ai facut ultima cerere de UP / Admin ( zi , luna ) ? * : Alte detalii despre tine si cererea ta: [!] Extra-info: Indiferent ca ai adminul luat prin cerere sau ca recompensa a unei donatii, regulile sunt aceleasi. Nu e nimeni favorizat si ambele grade le puteti pierde foarte usor incalcand regulamentul. Daca cererea de admin a fost respinsa poti face alta la 14 zile de la solutionarea precedentei ( Respinsa sau Acceptata ) .
 9. MODEL Titlu topic: Absenta - Nick-ul dv-s. Nick: Motiv: Perioada absentei: Grad: Titlu topic: Retragere - Nick-ul dv-s. Nick: Motiv: Grad detinut: Alte precizari [ daca aveti ]:
 10. iDanEz

  [GO - Model] BanList

  Fiecare admin isi va face propiul topic ( exemplu: BanList Greu de ucis ) in care va posta banurile date, dupa modelul urmator: Nume: Ip: SteamID: Motiv: Dovezi: ATENTIE: Demo se uploadeaza pe urmatoarele site-uri: http://www.fileshare.ro/ http://www.zippyshare.com/ Pentru ScreenShoots: http://www.imageupload.org http://imgur.com http://imageshack.us ATENTIE: Cine nu va avea BanList creat, iar banurile vor fi date pe motive neintemeiate veti suporta consecintele.
 11. Cerere Admin Inainte de a aplica, cititi urmatoarele: Pentru a primii Admin aveti nevoie de minim 10 ore jucate pe server. Citirea regulamentului serverului. Activitate de minim 2 ore in joc in fiecare zi. Pentru a primi Administrator pe server aveti nevoie de helper. Model cerere Admin: Nume Real (optional): Nick: Ore jucate pe server (link obligatoriu): Varsta: Primele 6 cifre din cnp : Grad dorit? : Steam ON/OFF? : Link FaceBook(obligatoriu): Discord (obligatoriu): Link Wargods(scaneaza si dai ctrl+v): Ai citit Regulamentul?: Numele topicului trebuie sa fie : [ Cerere Acces ] - Nick-ul dvs. Atentie: [!] Pentru a afla cate ore aveti jucate pe server, dati click pe urmatorul link https://www.gametracker.com/server_info/89.39.14.25:27015 [!] Cererile de acces se fac pe un singur STEAM_ID, nu se aduna orele de pe mai multe NickName-uri. [!] Minim 10 ore jucate pe server; [!] Limbaj decent pe server; [!] Fara reclamatii in ultimele 14 zile; [!] Varsta minima 14 ani(fara exceptii). [!] Extra-info: Indiferent ca ai adminul luat prin cerere sau ca recompensa a unei donatii, regulile sunt aceleasi. Nu e nimeni favorizat si ambele grade le puteti pierde foarte usor incalcand regulamentul. Daca cererea de admin a fost respinsa poti face alta la 7 zile de la solutionarea precedentei. Ce prezinta un dezavantaj: Faptul ca nu ai citit in totalitate aceste informatii inainte de a posta o aplicatie. Comportament copilaros, incapacitatea de a scrie corect sau a utiliza forumul. Lipsa de cunoastere a regulilor Serverului. Lipsa unei activitati constante. Incapacitatea de a mentine anumite date private. Crearea unei aplicatii doar sa fie creata, fara detalii corespunzatoare, copiat, prost facut ori cu mult prea multe detali
 12. *Abuzul de admin se pedepseste cu REMOVE sau DOWNGRADE -1 ! *Adminii pot cere Test Wargods doar daca acel player e suspectat de AIM/CFG. *Adminii care cer Test Wargods pentru wall vor fi pedepsiti (DOWN/REMOVE) *Prioritatea principala a adminilor este de a supravegea serverul si de a preintampina posibilii codati. *Se cere wargods doar pentru aim , pentru wall se fac poze .[-1] *Aveti obligatia sa postati lunar linkul catre testul dumneavoastra wargods in topicul Link Wargods(only admini) din categoria Anunturi ( -1 , suspend 3 zile ) Playeri ce contin un nume cu reclama/continut sexual/nume de comunitati s.a.m.d li se vor schimba numele in "alt.nick" si vor primi kick pentru a li se salva numele pus de catre admin. *BanList obligatoriu si banurile prezentate de fiecare data cand ai dat ban. Răspuns la cererile unban de către admini este obligatoriu și oferire unban dacă cel ce a făcut cererea unban este curat Aveti obligatia sa raspundeti la "Reclamatii Playeri" si sa i banati daca este nevoie . Activitate la cererile de admin/unban/upgrade , reclamati admini , cu un Pro/Contra trebuie sa fie strict parerea ta si sa vi cu un argument destul de realist Daca esti prins undeva ca ai sub 14 ani si ai argumentat la "Varsta" la modelul de cerere Admin vei primi remove indiferent de situatia de admin/vip Cei ce au acces si pe alt server(admin,vip) vor primi remove instant ! Nu este problema mea ca tu vrei grad si aici , trebuie sa te gandesti de 2 ori inainte sa faci o cerere de grad pe acest server ! INFO : CERERILE DE ADMIN/UP VOR FI INCHISE ATUNCI CAND LA CEREREA RESPECTIVA SE STRANGA PRO URI DE AJUNS CA SA FII ACCEPTAT(minim 5 pro uri), daca numarul de contra este egala cu cea de pro-uri o sa fii acceptat , daca domina numarul de contra , atunci vei fi respins si cererea o sa fie inchisa. ]Important] - La ora 22:00 se va baga mapa de_dust2 , timpui mapei fiind setat pe 0 minute(adica timp nelimitat) - amx_cvar mp_timelimit 0 pana a ||-a zi la ora 10:00 . Maxim 5 minute spec , cei ce vor sta mai mult vor primi -1 , cu exceptia "supravegherea unui codat". Pentru a va anunta absenta/retragerea de pe server postati la categoria Absente/Retrageri dupa modelul dat acolo , ca sa aflu de ce sunteti inactivi nu imi trimiteti pe o retea de socializare , frecventez zilnic forumul.[-1] La intrebarea "Ai citit regulamentul" vei raspunde cu : Si cand te ai trezit era dimineata? . Pentru cererea de admin linkul catre orele tale este important pentru a verifica daca ai orele necesare. *Adminii ce vor sa debaneze un jucator trebuie sa aiba permisiunea unui admin superior pentru a debana un player. *Adminii ce dau unban ilegal vor fi inlaturati. (REMOVE). Dupa ce ati facut o cerere admin/upgrade si ati fost acceptat/respins , ve-ti putea face o noua cerere abea dupa 7 zile. Cuvantul cheie pentru Cererea de Upgrade este : GO E BAZA *Adminii sunt obligati sa joace doar cu numele cu acces. Daca sunt prinsi sub alta identitate sunt pedepsiti (REMOVE). *Adminii sunt obligati sa-si tina parola secreta. "Imprumutarea" parolei altucuiva va duce automat la REMOVE. *Ban-urile permanente necesita o dovada evidenta si un motiv clar. *Adminii care au un limbaj trivial sau injura vor fi pedepsiti cu (X1 Warn) sau (REMOVE). *Adminii care promoveaza alte servere vor primi REMOVE si BAN PERMANENT. *Adminii care executa comenzi pe alti admini vor fi sanctionati cu (DOWN/REMOVE). *Adminii pot da votemap doar in ultimele 5 minute ale mapei actuale,minim 3 mape.(-1) *Adminii nu au voie sa modifice variabilele cvar ale serverului, exceptie sv_unlag "1" "amx_cvar mp_timelimit 0" fara permisiunea adminilor superiori. *Adminii nu sunt responsabili pentru scam intre playeri, insa daca un admin va da scam si aveti demo/video acesta va primi REMOVE. *Nu aveti voie sa campati in (Baza CT/T) (SLAY) *Nu aveti voie sa folositi hack-uri/cfg-uri/script-uri pe server (BAN 9999min) *Nu aveti voie sa folositi un limbaj trivial sau sa injurati pe server (gag 5 minute) apoi la a 3-a abatere (ban 120 minute) *Nu aveti voie sa faceti reclama la alt server/site/forum pe server (ban 120 minute) apoi (BAN 9999min) *Nu aveti voie sa jigniti adminii, prima pedeapsa va fi (gag 5 minute) apoi (BAN 30min) Retry ul dupa gag se pedepseste cu (ban 10 minute) Cei ce folosesc microfon in timpul jocului vor primi ban 10 de minute . Orice player care va incepe sa cerseasca va primi gag 3 minute motiv "nu.mai.cersi" , si daca insista ban 10 minute pe motiv : Cerseala este interzisa. *Cine ofera sau incearca sa ofere bunuri pe server, pentru alte bunuri din afara serverului va fi banat, iar daca are grad de admin sau VIP, acesta ii va fi suspendat fara discutii! *Playerii VIP nu au voie sa se urce pe cladiri,mape,obiecte unde playerii normali nu se pot urca (X1 WARN) *Playerii VIP nu au voie sa foloseasca ARME/GRENADE pe MAPE DE KNIFE.(REMOVE) *Playerii VIP nu au voie sa foloseasca ARME/GRENADE pe MAPE DE AWP.(REMOVE) *Playerii VIP nu au voie sa foloseasca ARME/GRENADE pe MAPE DE DEAGLE.(REMOVE) *Playerii VIP nu au voie sa fie 2 in aceeasi echipa cu exceptia: Daca sunt 3 vipi pe server vor fi impartiti 2 intr o echipa si unul dintre ei cel mai bun la cealalta echipa
 13. iDanEz

  [Moderator] SkillZL

  Pro, merita baiatul.
 14. +1, Eu cred ca ar fii mai bine ca administratorii de servere sa ceara pluginuri premium care le au aceste servere din comunitate precum ZP 6.2 / CSGO Remake / Zombie Outstanding. Tot ar fii un lucru ca utilizatorii comunitatii sa poata sa posteze addonuri care nu le trebuiesc sau care au fost puse pe net.
 15. Nick: iDanEz Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): 1 semnatura sau 3, depinde cum iese Stock (obligatoriu): Click in genul asta Watermark TRIED.RO / Tried Community: Jos dar sa fie mic Text: Daca e sa faci una sa scrie Supervisor Fondator Play.Tried.RO / ZM.Tried.RO. Dimensiuni: Cat are o semnatura Alte precizari: nmk

Board Life Status


Board startup date: November 19, 2017 14:34:23
×