Jump to content

D4rky

Fondator

D4rky last won the day on January 23

D4rky had the most liked content!

Social Info

About D4rky

 • Rank
  Administratie Generala
 • Birthday 02/13/2000

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie
  United Kingdom
 • Nume SA:MP
  D4rky
 • Nume CS
  D4rky

Contact Methods

 • Yahoo
  catalinpgl
 • Skype
  catalinpgl
 • Website URL
  http://www.tried.ro

Recent Profile Visitors

2,750 profile views
 1. D4rky

  [Cerere Afiliere]BLACK.TRIED.RO

  Trimite-i categoriile unui Administrator.
 2. e bine sa fie acolo sectiunea ca daca nu o sa avem aceasta sectiune se va gandi cineva sa faca o propunere pentru a fi adaugata. Eu zic ca isi are rostul in caz ca vrea cineva sa vanda ceva
 3. Salutare, tin sa anunt ca partenerii nostrii Five-Host Romania ofera servere trial drept proba pentru a le verifica calitatea serviciilor lor. Pentru mai multe detalii despre pachetele oferite de ei puteti gasi aici [CLICK]
 4. D4rky

  [Propunere] - Schimbare radicala comunitate

  In legatura cu restructurarea topicurilor vechi sunt deacord, e ok sa punem la punct forumul. Doar ca tema nu demult ce a fost schimbata din cate stiu eu. Dar voi lua legatura cu@s4uriK.Officialsa vorbesc cu el despre tema.
 5. D4rky

  (Moderator) - CAiSEN

  Imi place cererea ta, si avem nevoie de staff capabil
 6. D4rky

  Cerere afiliere - hard.tried.ro

  Trimite-mi categoriile dorite in PM.
 7. D4rky

  Deschidere server Respawn

  Da, stiu ce zici si asa vad ca nu au votat multi. Nu are rost sa ma chinui la server daca nu vor juca si nu ii vor interesa.
 8. D4rky

  Deschidere server Respawn

  Stiu despre ce vorbesti. De multi ani nu mai merg serverele de 1.6, doar ca eu nu voiam sa il fac neaparat sa il populez. Ma gandeam mai mult sa intram cei de pe comunitate sa jucam si sa ne distram cum ar fii cei din staff. Dar ma mai gandesc daca ma voi apuca de munca sau nu ca sunt prea putine persoane care au votat.
 9. D4rky

  Deschidere server Respawn

  Counter Strike 1.6
 10. D4rky

  Deschidere server Respawn

  De samp avem, si stunt si rpg
 11. D4rky

  Deschidere server Respawn

  Stiu ce zici. Dar as vrea ca serverul asta sa il fac pentru noi cei din comunitate si sa ne distram toti pe el Mersi. Va fi nevoie de putin ajutor Respawn cu obiectivele de pe classic.
 12. Salutare, m-am gandit sa deschid un server de respawn cu obiectivele de pe un server classic. Vreau sa votati cu Da sau Nu daca vreti sa incep acest proiect si bineinteles daca ma puteti ajuta cu dezvoltarea acestui proiect. Am sa fac serverul dupa placul vostru, tin sa precizez ca nu voi adauga pluginuri inutile ce incarca serverul degeaba. Astept sugestiile voastre in acest topic cu ce ati dori sa fie adaugat pe server Va multumesc pentru timpul acordat, toate cele bune! ?
 13. D4rky

  [Propunere] - Clanuri/Lista Clanuri jocuri

  ar fi o idee destul de ok sa gazduim clanuri pentru alte jocuri la noi pe comunitate. Am atrage mai multi membri in felul asta care ar putea sa isi gazduiasca clanul la noi. Eu sunt deacord daca tu te vei ocupa de tot ce este nevoie in dezvoltatea acestei propuneri.

Board Life Status


Board startup date: November 19, 2017 14:34:23
×