Jump to content

Ambrose

Premium

Ambrose last won the day on July 1 2017

Ambrose had the most liked content!

Social Info

About Ambrose

 • Rank
  I don't wanna live this destiny it goes on endlessly.

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Nume SA:MP
  Ambrose7
 • Nume CS
  Ambrose7

Recent Profile Visitors

2,051 profile views
 1. Ambrose

  Portofoliu | NoReload

  ok blurul, lucrează la efecte. kw
 2. Ambrose

  Designer - FuriousAngel

  Mesaj generat automat. Acest topic a fost închis de către un moderator. Motiv: ai primit un răspuns. Dacă nu eşti de acord cu această decizie foloseste funcţia 'Report' şi un Administrator va analiza situaţia. Cu respect, Echipa Tried România.
 3. Ambrose

  [Cerere Moderator] petic

  @@Miky evită posturile aici, doar cei din staff / cu un cont premium au dreptul de a lăsa aici o opinie. Suntem un staff capabil să luăm decizii. @@petic nu eşti destul de experimentat pentru cerineţele noastre minime, după cum se vede şi în topicul ăsta: spam. Respins.
 4. Ambrose

  prezentare

  Welcome!
 5. Ambrose

  [Cerere] Moderator sau S-M

  Dacă întâmpini probleme, PM.
 6. Ambrose

  [Prezentare] I'm Hotep

  Bine ai revenit pe comunitate! Şedere plăcută!
 7. Ambrose

  Ce este Mac OS?

  Macintosh sau prescurtat: Mac, reprezinta in domeniul IT denumirea unor serii intregi de computere cu tehnologie de cel mai inalt nivel, fabricate de catre firma americana Apple incepand din 1984. Au fost primele computere comerciale din lume cu mouse ii interfata grafica (Graphic User Interface sau GUI). Pentru computerele Macintosh compania a utilizat pana in anul 1994 procesoare de tipul Motorola 68k, iar pana in 2006 procesoare de tipul PowerPC de la consortiul AIM (Apple, IBM, Motorola). Din 2006 incoace, Apple se foloseste de procesoarele de tip Intel x86, utilizate de asemenea si la computerele personale. Totusi, ca sistem de operare, Apple foloseste propriul sistem, Mac OS X, foarte diferit de Microsoft Windows. Mac-urile dotate cu Mac OS X, chiar daca sunt calculatoare pentru uz personal, nu sunt compatibile cu modelul initial IBM PC si, deci, nu pot fi considerate PC-uri in sensul strict. Pe Mac-urile cu procesor Intel se pot folosi si sisteme de operare precum Linux si/sau Microsoft Windows. Privit invers, Apple nu a prevăzut ca sistemul Mac OS X sa fie utilizat si pe calculatoare straine, cum ar fi PC-urile. Totusi anumiti hackeri au adaptat Mac OS X pentru a fi folosit pe PC-uri, acest sistem de operare fiind cunoscut sub numele de Hackintosh. Folosirea Hackinstoh-ului ramane pana in prezent ilegala, deoarece nu este permisa folosirea Mac OS pe alte calculatoare decat Macintosh. Cele mai noi Mac-uri, de tip numit iMac, au un tip constructiv desktop special, numit All-in-One, la care computerul propriu-zis este atat de miniaturizat incat a putut fi integrat in spatele ecranului plat, fara sa mai constituie o unitate separata. Modularitatea iMac-urilor si PC-urilor de acest tip este insa limitata. Sursa: Wikipedia
 8. Ambrose

  Propunere

  Cum a spus şi ZekeN, a mai fost propus acest lucru şi am respins. Motivul? Nu am nevoie de un grad pentru persoane care renunţă la grad - eventual, comunitate - sau care au fost în staff doar pentru culoare, că se plictisiseră de alb. Ne stă la dispoziţie gradul Premium pentru persoanele care au avut cu adevărat un impact pozitiv asupra comunităţii, în rest, pot face part din colectiv, în continuare, purtând gradul 'Membru'.
 9. Ambrose

  Promovare comunitate

  Salut! Am o rugaminte pentru voi, cei care tineti la aceasta comunitatea. Avem nevoie de membrii, cu cati vor fi mai multi, cu atat va creste si activitatea, se vor umple si serverele, popularitatea comunitatii crescand treptat. Vreau sa incercati sa faceti reclama comunitatii. Puteti face reclama prin urmatoarele metode: - Facebook; pe grupurile care permit asa ceva (cele de gaming, eventual) sau puteti sa va invitati prietenii sa aprecieze pagina de Facebook a comunitatii, care are un link catre comunitate; - Skype; mass-uri catre prietenii din lista / grupuri; - Steam / GameTracker; - Yahoo! Messenger; mass-uri catre prietenii din lista - nu se mai foloseste; - YouTube; videoclipuri de promovare, realizate pe unul dintre serverele noastre - cei care fac acest lucru si vor aduce un numar mare de membrii, vor primi cont Premium garantat. - forum-uri care permit promovarea comunitatilor proprii; - diverse site-uri de promovari ale comunitatilor proprii (de ex.: PromovareGratis.ro, s.a.m.d.); - alte retele de socializare, etc; Aveti aici si un model de reclama pentru comunitate, poate o sa va fie de folos. Multumesc pentru timpul acordat acestui topic si pentru interesul tau de a ajuta comunitatea 'sa se ridice'!
 10. Ambrose

  Cadou - Ambrose

  Mersi, e fain
 11. Ambrose

  Important Actualizari forum

  30.04.2017 * A fost adăugat un nou logo al comunităţii, alături de un background. Au primit update şi f_icon-urile şi imaginea de la maintitle. * Au fost modificate unele culori ale gradelor; au fost update şi rankbar-urile.
 12. Ambrose

  Important Actualizari forum

  17.04.2017 * Au fost modificate numele unor grade ÅŸi culorile acestora. * Au fost actualizate rankbar-urile gradelor. * Au fost updatate emoticoanele.

Board Life Status


Board startup date: November 19, 2017 14:34:23
×