Jump to content

Followers

Information

Group

Designers

Content Count

112

Birthday

12/13/2001

Last visited


Joined

 1. ArrowAdv

  2 Propuneri

  Chiar o idee buna.
 2. ArrowAdv

  Cerere Semnatura CosmiN

  V1: V2:
 3. ArrowAdv

  Portofoliu - YSL denis

  La o inactivitate mai mare de 7 zile in portofoliu, topic-ul respectiv primeste "Topic Lock". Pentru re-deschidere, creatorul va trebui sa dea un PM unui Designers.
 4. ArrowAdv

  Portofoliu - Zynrox

  La o inactivitate mai mare de 7 zile in portofoliu, topic-ul respectiv primeste "Topic Lock". Pentru re-deschidere, creatorul va trebui sa dea un PM unui Designers.
 5. ArrowAdv

  [Propunere] Grad nou

  Propunere: Un grad numit: Retired Staff Cu ce ne va ajuta aceasta propunere: Asa un membru care a avut un numa de zile ca Moderator/G.moderator etc, o sa primeasca gradul: Retired Staff, asa staff-ul actual si membri stiu ca acel membru a facut parte din Staff-ul tried si a renuntat dupa un numar de zile. Asa si membru care a fost in staff si a renuntat este mandru. Suntet de acord sa ajutati la dezvoltarea / punerea in aplicare a propunerii?: Da Alte precizari: Stiti voi ce vreau sa zic.
 6. ArrowAdv

  [Model] Competitii

  Numele topicului ar trebui sa fie "[battle] X vs Y" Model de postare: Nick-ul celui provocat: Tip (avatar / semnatura): Stock: Dimensiuni: Text: Designer la care se trimit lucrarile: Dupa ce postati, cel provocat va trebuii sa accepte battle-ul, apoi concurentii ii trimit creatiile prin PM unui Designer.
 7. ArrowAdv

  [Regulament] Competitii

  Update
 8. Daca esti in cautare de un stock pentru cererea ta de avatar si nu gasesti poti incerca unul din site-urile de mai jos. http://tudorgfx.tumblr.com/ https://johnny-escobar.tumblr.com/ http://clockwork-wings.tumblr.com/ http://chill-lab.tumblr.com/ https://dukuporc.tumblr.com/
 9. ArrowAdv

  [Propunere] - Regula Topicuri

  dar mai bine e sa fie modificat pentru G.mod - 5 topic-uri si Moderator 10 topic-uri ca deja sunt multe topicuri pe forum cu informatii/explicatii si nu prea mai ai ce sa postezi. Nu poti pune tot ce gasesti pe net pe forum. Si ai putea pune o regula in care sa postezi maxim 3 topic-uri pe zi daca postezi mai multe sa nu se ia in considerare.
 10. ArrowAdv

  Cerere semnatura Voltaire

  Ai ales
 11. ArrowAdv

  [Cerere]-Avatar

 12. ArrowAdv

  Regulament Lideri

 13. ArrowAdv

  Cerere avatar

Community Reputation

ArrowAdv last won the day on January 9

ArrowAdv had the most liked content!

Recent Profile Visitors

682 profile views

Board Life Status


Board startup date: November 19, 2017 14:34:23
×