Jump to content

CristiC

Membru

About CristiC

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nume : Bug-ul gasit : Dovezi ? (filmare/poze):
 2. CristiC

  [Model]Sugestii

  Acesta este singurul topic ce va fi folosit pentru sugestii ce nu s-ar incadra in restul topicurilor de sugestii. Cei ce fac topicuri aiurea de mai multe ori vor primi warn. Nu e nevoie de pareri despre sugestii. Nu se mai fac topicuri separate pentru fiecare sugestie pentru ca majoritatea postarilor din topicuri nu au niciun rost. Am mai zis de ce pro-urile nu-si au niciun rost, majoritatea n-au citit topicul sau s-au facut ca nu vad. In acest topic se vor posta doar sugestii. Orice altfel de postari vor fi sanctionate cu warn. Nu postati pro-uri / contra-uri, pareri despre sugestii, ca s-a mai propus, ca nu s-a respectat modelul, ca e deja pe server... sau orice altceva. Nu raspund la sugestii. Pentru a face ceva pe server e nevoie de timp. Incerc sa fac chestii importante ce vor ajuta majoritatea playerilor si nu chestii ce vor fi folosite de 3 playeri de pe tot serverul. Dupa ce vor fi facute chestiile importante se vor face si ceva chestii propuse de playeri. Daca esti de acord cu o sugestie, da un rep+ la postare. E de ajuns. Model postare: Sugestie: Cum crezi ca ar ajuta serverul:
 3. CristiC

  [Model] Cerere Helper

  Aplicatii helper (!) Aici poti aplica pentru functia de helper pe serverul easy.tried.ro dupa modelul de mai jos. (!) Pentru a aplica pentru functia de helper ai nevoie de minim 5 ore jucate. Nu aplica daca nu ai minim 5 de ore jucate pe acest server. (!) Nu folositi alt font in aplicatie sau culori. Lasati aplicatia cat mai simpla si usor de citit. - daca nu iti face placere sa raspunzi la intrebarile puse de playerii incepatori, nu aplica. - daca doresti sa fii helper doar pentru a ajunge admin, functia de helper nu-ti garanteaza asta. - cei care vor obtine functia de helper si fac parte dintr-o factiune pe alt server de pe Tried vor fi nevoiti sa renunte la factiune pe acel server. - abuzul de functie poate duce la ban permanent. Daca primesti functia de helper nu inseamna ca vei putea sa faci ce vrei. - daca stii ca folosesti un limbaj vulgar, nu aplica. Nu avem nevoie de helperi care se injura cu alti playeri. Titlu topic -------------------- Nickname - X ore jucate. Ex: Cristi - 950 ore jucate Model postare --------------------------------- Nick pe server: Link cu profilul de pe panel: Cea mai mare realizare pe Tried: In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: De ce crezi ca meriti helper?: Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Ai fost banat vreodata ? Cand si de ce? (daca ban-ul a disparut din last punish si era legat de cheats, insulte staff, TW mentioneaza luna si anul in acest caz): Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Varsta reala: Ce alte jocuri mai joci?: De ce iti place sa joci SAMP?: Ce vei face dupa terminarea liceului?: Ai jucat pe celalalt server din comunitatea Troed? Daca da, de ce ai renuntat la acel server pentru acest server?: Ce te deranjeaza cel mai mult la Easy-Tried?: Cu ce se ocupa un helper?: Daca un player te intreaba cum face skill la rob, ce ii raspunzi?: Daca un player intreaba cum poate cumpara o masina, cum ii raspunzi?: Daca un player intreaba cum aplica la factiunea Taxi LS, cum ii raspunzi?: Daca un player intreaba cum poate crea un clan, cum ii raspunzi?: Ce pedeapsa se acorda pentru DM cu Hunter ca politist?:
 4. CristiC

  [Model] Cerere Lider

  Pentru a aplica la functia de lider aveti nevoie de minim level 5 si 1 o ora jucata pe server. Model titlu: Cristi- 20.99 ore jucate. [GAME] -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nick pe server: Link catre profilul de panel: Care a fost cea mai mare realizare de pe serverul nostru?: In ce factiune ai stat cel mai mult timp?(precizeaza numele factiunii, rank-ul si zilele): In ce factiune ai petrecut cel mai putin timp?(specifica numele factiunii, rank-ul si zilele) De ce ai parasit factiunea?: De ce crezi ca esti pregatit pentru aceasta functie?: Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri?: Ce te deranjeaza cel mai mult la Easy-Tried?: Esti constient ca daca nu ai 30 zile ca lider esti demis cu 40 fp?: Dupa parerea ta, ce calitati crezi ca are un lider bun?: Cate ore acorzi jocului pe zi?: Ai fost banat vreodata pe Easy-Tried? Daca da, specifica toate banurile si motivul lor: Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: [REAL LIFE] -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nume: Varsta reala: Descrie-te in minim 25 de cuvinte: Ce alte jocuri joci?: De ce iti place sa joci samp?: Ce vei face dupa terminarea liceului?: Pe o scara de la 1 la 10, cât de serios te consideri?: Ce faci daca cineva te insulta sau te agreseaza verbal?: Ce înseamna onestitatea pentru tine?: Ai atentie distributiva?: Cât de rezistent la stres esti?: Alte precizari privind comportamentul tau?:
 5. CristiC

  Test

  Test
 6. CristiC

  Finally GameMode s4uriK [2k18]

  Parola panel ?
 7. CristiC

  Finally GameMode s4uriK [2k18]

  Hidden
 8. CristiC

  [Cerere afiliere] Easy.Tried.Ro

  Ma scuzati , ip server 89.39.14.23:7777 !
 9. Numele tau: Catalin Varsta: 14 IP-UL serverului: 89.39.14.21 Jocul (SA:MP, CS, etc): Sa:mp Mod (Clasic, Furien, Rpg, PvP, etc): RPG Sloturi: 100 Firma unde este hostat: De la voi (five-host) Link statistici (de preferat GameTracker.com): https://www.gametracker.rs/server_info/89.39.14.23:7777/?fbclid=IwAR3myj3z6wGQ40Oq1HWZ9QR0mLmFpqpREoHFzk1ggsm884ISZesC62Id8v4 DNS Cerut (NumeServer.Tried.Ro): Easy.Tried.Ro Contact(Skype / Discord): Cristi#3624

Board Life Status


Board startup date: November 19, 2017 14:34:23
×