Jump to content

Alex Bancila

Membru

About Alex Bancila

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Alex Bancila

  Prezentare TANCK

  Nume : Bancila Prenume : Alexandru Nume in Joc: TANCK Varsta : 22 Oras : Iasi De cat timp joci pe Metin2Aze? : Din Aprilie De unde ai aflat de Metin2Aze? : De pe YouTube Ce parere ai despre acest server? : Sunt inca aici, indiferent de piedicile prin care a trecut serverul deci se poate deduce. Fa o descriere despre tine : Baiat de treaba cu simtul umorului, dedicat in tot ceea ce face si o fire increzatoare.
 2. Alex Bancila

  [CERERE] GM - TANCK

  Nume: Bancila Prenume: Alexandru Nume pe Joc: TANCK Varsta: 22 Oras: Iasi Judet: Iasi pentru ce functie doresti sa aplici ? : GameMaster / Event manager Adresa de email: alexandru.bancila98@gmail.com Timp petrecut in Joc: peste 15k minute Ai folosit vreodata hack pe metin2? : (Y/N) N Ai fost vreodata BANAT pe Metin2Aze? : (Y/N) N Ai primit vreodata avertizment cu warrning de la un Admin? : (Y/N) N Ai mai fost Admin vreodata pe Metin2? : (Y/N) Y Ai citit regulamentul? : (Y/N) Y De ce doresti sa intri in echipa Metin2Aze si cu ce crezi ca poti ajuta? : In primul rand vreau sa ma implic putin in organizarea unor evenimente, avand in vedere ca in ultima perioada gm-ii serverului nu prea sunt on. Vreau sa fac jocul putin mai user-friendly si sa aduc o oarecare interactiune, pentru ca deja a intervenit monotonia. Dupa cum stiti, sunt un player vechi si "fidel"al acestui server.. daca mi se permite sa fiu putin mai informal. Tot ce vreau este sa nu se aleaga praful de el si avand in vedere faptul ca eu sunt on aproape zilnic nu numai ca as putea raspunde intrebarilor playerilor, dar as putea si sa ma ocup putin de ei in contextul in care playerii noi intra, nu cunsc serverul, nu au pe cine intreba si... pur si simplu ies de pe server. Este pacat de el si sper din suflet ca pot aduce o oarecare schimbare.
 3. Alex Bancila

  Cerere Functie xBigStar

  Pro, mereu este nevoie de cineva din staff în hărțile de farmwat. O singura persoana nu este de ajuns
 4. Alex Bancila

  Cerere helper

  Trecand peste faptul ca nici nu te-ai chinuit sa scrii 2 propozitii cap coada, nu te-am vazut niciodata pe server. Contra
 5. Alex Bancila

  [Cerere Functie] Misty

  Pro, f activ si raspunde mereu jucatorilor noi
 6. Alex Bancila

  Sugestii

  Pentru a mai diversifica putin farmatul pe server, sugerez : 1. Adaugarea dragonului rosu cu respawn la 10 minute in mijlocul hartii de foc 2. Scaderea hp-ului bossilor beta, intrucat au 10milioane hp + regenerare si nu au nici drop si totodata adaugarea unui drop acestora (esarfe de 10% si lingouri de yang mai mari) 3. Adaugarea unui sistem de salvare a locatiei, sau mai usor .. .scrollurile acelea de salvat locatia pe care toti le stim Chiar ar mai diversifica putin activitatea pvm de pe sv, pt ca toat alumea e in harta farm, ne imbulzim acolo si nu facem nimic... Iar bossi beta sa fie special pt esarfe si yang)
 7. Alex Bancila

  SUGESTII SV

  Salut, m am gandit sa vin si eu cu cateva sugestii astfel incat sa facem o comunitate si un server cat mai placut si distractiv, asadar: 1. O noua harta de farmat de level mare, intrucat suntem din ce in ce mai multi si cea actuala este foarte mica. 2. Un depozit portabil in care sa intre pietre, carti si toate chestiile astea care ocupa inventarul, pt ca e f nasol sa deschizi cl-uri si tolbe si sa faci curat 5 ore in inventar. 3. Propun ca papucii de level 100 care pica la metine sa fie adaugati in cufarul cu accesorii, pt ca daca farmezi 20 de minute te umpli de ei... 4. Adaugarea unor roll-uri cu bossi pe nivele (roll intermediar, roll avansat) care sa fie dropabile la bossi beta, iar bosii mari din roll sa spawneze mobi beta, in acest fel putand sa si cresti. 5. Un dojang/ pvp pe nivele (1-61) (90-120) 6. Binecuvantarile site sa nu ofere 200 aparare, pt ca in felul asta nu le cumpara nimeni. Prima sa ofere pv, atac si 5% medie, iar a doua pv, atac si 5% rezistenta medie sau pc. Sincer asa le-as cumpara si eu, dar cu 400 aparare sa iau 5k pe patrundere ... no way 7. Armurile/accesoriile si armele la evolutie sa pot fi evoluate cu metal, pt ca e nasol sa dai la tyrax... stai cu bucile incordate Cam asta ar fi momentan, sper sa se ia in considerare

Board Life Status


Board startup date: November 19, 2017 14:34:23
×