Jump to content

ZuZuR1998

Membru

ZuZuR1998 last won the day on May 27 2019

ZuZuR1998 had the most liked content!

About ZuZuR1998

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Sex
  Male
 1. ZuZuR1998

  Cerere Functie

  Imatur in mapelw de farmat, In papele de farmat si de crescut, nu vi tu cu prietenii de ai tai sau cu cont pvp sa bati dkar tu, mapele se impart. Si din cate am.vb eu cu tn, aseara mi.ai dat dovada de imaturitate. CONTRA DE LA MN.
 2. ZuZuR1998

  Cerere MOD

 3. ZuZuR1998

  Prezentare ZuZuR

  Nume : Temes Prenume : Sebi Nume in Joc:ZuZuR Varsta : 20 Oras : Otelu Rosu De cat timp joci pe Metin2Aze? : o saptamana De unde ai aflat de Metin2Aze? : YT si un grup de discord. Ce parere ai despre acest server? : e tipul de server care pt mine reprezknta, ideealul. Fa o descriere despre tine: As putea sunt genul de persoana care stie sa isi foloseasca atitudinea la timpul potrivit.
 4. ZuZuR1998

  Cerere MOD

  Nume: Temes Prenume:Sebi Nume pe Joc:ZuZuR Varsta:20 Oras:Otelu Rosu Judet:CS pentru ce functie doresti sa aplici ? : MOD Adresa de email:temesseba99@gmail.com Timp petrecut in Joc: cam 5 h pe zi Ai folosit vreodata hack pe metin2? : (Y/N) Y Ai fost vreodata BANAT pe Metin2Aze? : (Y/N) N Ai primit vreodata avertizment cu warrning de la un Admin?: (Y/N)N Ai mai fost Admin vreodata pe Metin2? : (Y/N)Y Ai citit regulamentul? : (Y/N)Y De ce doresti sa intri in echipa Metin2Aze si cu ce crezi ca poti ajuta? : Pe ori ce sv am jucat si mi.a placut am cautat sa ma implic, dar sa fiu undeva la limita, intre player si Admin. Adica atat timp cat nu am acces la M I sau alte comenzi care sa imi aduca un beneficiu in + fata de alti playeri, e ok deoarece pot juca ca si un player normal. Parola regulament aze

Board Life Status


Board startup date: November 19, 2017 14:34:23
×