Jump to content
Sign in to follow this  
AdyWTF

Simona Halep - Serena Williams | Ce spun experții ESPN despre finala din optimile Australian Open

Recommended Posts

Simona Halep - Serena Williams, Australian Open. Experții ESPN au analizat din toate punctele de vedere partida din optimile de finală, Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) - Serena Williams (37 de ani, 16 WTA). Marele duel de la Melbourne se va disputa luni, după ora 10:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe digisport.ro. 

Pentru Mary Joe Fernandez, fostul număr 4 mondial din WTA, Simona trebuie să joace un tenis la cel mai înalt nivel, adică să servească foarte inteligent și să caute schimburile de mingi cât mai lungi.

"Simona trebuie să servească foarte bine, Serena a returnat până acum foarte bine. Și a făcut-o încă din prima servă a adversarelor. Trebuie să încerce să servească foarte mult la corp, să nu îi ofere prea mult timp de reacție Serenei și trebuie să extindă schimbul de mingi. Serena se mișcă mult mai bine anul acesta, dar cred în continuare că aici poate să câștige meciul Simona, în mod special mișcând-o în partea dreaptă a terenului".

Chanda Rubin, fostul număr 6 WTA, spune că viteza Simonei va fi marele ai atu în fața Serenei, dar admite că jucătoarea noastră trebuie să aibă și un serviciu foarte bun. "În mod evident, viteza reprezintă marele ei atu și forța de a lupta. Ambele fac parte din stilul ei. Trebuie să ridice nivelul de intensitate, cred că trebuie să o forțeze pe Serena să se miște și să mărească durata schimbului de mingi. Şi serviciul ei trebuie să fie unul exploziv", a spus fosta jucătoare de tenis.

"Am un sentiment că Simona va trebui să spargă un zid de cărămidă, iar pentru asta va trebui să o oblige pe Serena să lovească mai mult și mai tare. Pentru Halep ar fi bine să-și contruiască o presiune suficientă, care să o facă pe Serena să dispară din joc și să controleze cteva puncte importante. În aceste condiții, Serenei nu-i va rămâne decât să se bazeze pe al doilea serviciu al Simonei", a spus și Mark Hlawaty, fostul partener de antrenament al Serenei.

În ceea ce privește favorita acestui mare meci, Mary Joe Fernandez merge pe mâna Serenei: "Cred că va fi un meci strâns, dar Serena o să câștige". La fel și Jelena Dokic: "Cred că Serena are mult mai multe arme în acest moment.  Am jucam împotriva Simonei, știu cum e, nu e vorba numai de putere, ci și de acuratețe și consistență. Trebuie să spunem că Serena este favorită".

Share this post


Link to post
Share on other sites

:tc

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Board Life Status


Board startup date: November 19, 2017 14:34:23
×