Jump to content
Sign in to follow this  
CosmiN

Placa grafică AMD Radeon RX 590 are 36 CU pentru un total de 2304 CP

Recommended Posts

Placa grafică viitoare a AMD, Radeon RX 590 va avea un total de 36 CU sau 2304 SP.

Placa grafică Radeon RX 590 de la AMD va avea procesoare de flux 2304 pe nodul FN de 12nm
Având în vedere că vechiul RX 580 are procesoare de flux 2304 și se bazează pe același nod aproximativ (finfinul 12nm, este o versiune îmbunătățită a procesului de 14nm, chiar dacă numele ar putea sugera altfel), ne uităm la același număr de bază și alte câteva câteva puncte procentuale din cauza vitezelor ceasului ușor mai mari. În ansamblu, te uiți oriunde de la 1% -5% câștiguri din viața reală în condiții normale. Acest tip de performanță este ceva pe care l-am văzut deja, în reperele FF XV scapate de modelul Radeon RX 590, unde prețurile sunt mult mai bune decât RX 580, indicând că este de fapt același GPU.

În benchmark-urile de înaltă performanță 4k (standardul pentru eliminarea blocajului procesorului și stoarcerea la fiecare centimetru de performanță din GPU), RX 590 bate cu ușurință modelul GTX 1060 și chiar reușește să pună Radeon Pro Vega 64. Cu toate acestea, , scorul de sub Radeon Pro Vega 56 (care presupun că este legat de rata ceasului). Modelul GTX 1060 a fost capabil de oferta bugetară / mainstream a NVIDIA și a fost regele 1080p pentru un timp îndelungat. Standardele 4K și cele 4K litere:
În funcție de modul în care AMD prețurile lor RX 590, domnia GTX 1060 va fi cu siguranță peste și ar putea chiar pune o dent în 1070 de vânzări. Se pare că avem un nou rege 1080p și sângerează roșu. Benchmarks în 1440p și 1080p, de asemenea, spune aceeași poveste, așa că mă aștept ca acest rezultat să fie replicat cu ușurință și în alte jocuri.

Este acest chip AMD Polaris 30?
De asemenea, AMD a sugerat că vor lansa un produs în fiecare trimestru și că Navi nu va ateriza în acest trimestru , aceasta pare a fi oprirea perfectă pentru AMD de a lua o respirație. GPU-ul Polaris 30 a fost inițial desemnat a fi o reîmprospătare a părții Polaris 20, lansată în 2017.
AMD Polaris 30 se va baza pe procesul FinFET de 12nm și vă puteți aștepta la o creștere a performanței de 5% de la actualizarea procesului și de la ceasuri puțin mai mari. Merită să ținem cont de faptul că 12nm FinFET este în esență doar o versiune îmbunătățită a procesului vechi FF și nu un nod cu totul nou în sine (care ar fi 7nm). AMD nu va lansa GPU-ul de 7nm Vega 20 (care oricum nu va veni pe piața jocurilor ) până când nu va fi lansată gama de reîncărcare de 12nm, pentru a se potrivi și acolo.

În ceea ce privește motivul pentru care această serie nu se afla pe foaia de parcurs a AMD - există o explicație foarte ușoară. Gama Polaris 20 nu a fost nici pe foaia de parcurs - până când a fost revigorată brusc în 2017. Deci, faptul că familia de procesoare Polaris 30 nu este prezentă pe foaia de parcurs a AMD, nu ia nicio credibilitate față de acest zvon, luând în considerare acțiunile anterioare ale companiei . Polaris 30 ar permite companiei să își consolideze poziția în segmentul de buget, precum și partea de mobilitate cu GPU-uri mai eficiente (și mai ieftine!).

Este un fel de ironic modul în care filozofia AMD este exact opusul NVIDIA. Ne așteptăm ca gama Polaris 30 să fie ușor mai rapidă, dar și ușor mai ieftină decât seria RX 500 deja mai ieftină, ceea ce îl face ideal pentru jucătorii care doresc să participe la jocuri și / sau gameri pe un buget care nu-și permite să-și petreacă un braț și un picior un PC construit. Compania RX 500 reprezintă o arsură puternică, dar lentă și un punct de sprijin pentru companie - ceea ce ar trebui să se concentreze într-adevăr asupra reținerii până când va putea ajunge Navi în mâinile jucătorilor până în 2019 .

Share this post


Link to post
Share on other sites

:tc

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Board Life Status


Board startup date: November 19, 2017 14:34:23
×