Jump to content
iDanEz

Un barbat s-a recunoscut in fotografia sotiei lui, facuta cu 11 ani inainte sa se cunoasca

Recommended Posts

 

DYBDOOMUMAACsGl-1555329295nmlic1x.jpeg

Coincidenta uimitoare. Un cuplu din China a descoperit recent ca sunt amandoi in aceeasi fotografie, facuta cu 11 ani inainte sa se cunoasca, in vremea cand erau adolescenti.

Cei doi, căsătoriți acum și cu gemeni, s-au cunoscut în orașul Chengdu, din provincia chineză Sichuan, în 2011. Nu știau însă că drumurile lor s-au întâlnit cu 11 ani în urmă, iar momentul a fost imortalizat.

 În 2000, în aceeași zi, ei au vizitat separat monumentul din Piața 4 Mai, din orașul Qingdao, care este la aproape 2.000 de kilometri de locul unde cei doi trăiesc acum, scrie BBC Three.

Poza a fost făcută, în scop turistic, de mama femeii. În centrul imaginii este adolescenta de pe atunci, Xue, în spatele ei este Piața 4 Mai, denumită după mișcare politică de la începutul secolului al XX-lea, iar în lateral se poate observa un tânăr, Ye, îmbrăcat cu un tricou albastru, 

Recent, în timp ce se uita pe fotografii mai vechi ale soacrei, bărbatul s-a recunoscut în fotografia cu pricina.

„Când am văzut fotografia, mi s-a făcut pielea de găină în tot corpul... aceea era postura mea pentru poze”, a declarat Ye pentru Sina News.

La scurt timp, el a găsit și fotografia pe care o făcuse atunci când a vizitat monumentul.

Cuplul a distribuit descoperirea lor pe rețelele de socializare, iar aceasta a devenit rapid virală. Ei plănuiesc acum să se întoarcă în Qingdao și să refacă fotografia.

Nu este prima întâmplare de acest fel. Un bărbat s-a observat pe fundalul unei fotografii de familie, făcută în urmă cu 10 ani, în Muntenegru, a iubitei lui, pe vremea când cei doi erau copii.

 

— CNA (@ChannelNewsAsia) 11 March 2018

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Board Life Status


Board startup date: November 19, 2017 14:34:23
×