Jump to content
Sign in to follow this  
AdyWTF

Mick Schumacher, pe urmele tatălui său. A condus în premieră un monopost Ferrari

Recommended Posts

Moment emoționant în lumea Formulei 1. Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher, a avut prima sa experiență pe un monopost al scuderiei Ferrari. Pilotul de 20 de ani a făcut câteva tururi pe circuitul de la Sakhir din Bahrain.

În urmă cu 15 ani, pe 4 aprilie 2004, Michael Schumacher câștiga Marele Premiu al Baharainului, după ce lua startul din pole position, tot la bordul unui monopost Ferrari.

Monopostul Ferrari pe care l-a condus Schumacher jr. este modelul 2019, cu care finlandezul Kimi Raikkonen şi italianul Antonio Giovinazzi concurează în acest sezon al Campionatului Mondial de Formula 1.

 Embedded video

Formula 1

@F1
 A Schumacher. A Ferrari. @SchumacherMick drives out for the first time for @ScuderiaFerrari #F1Testing

30.1K
9:53 AM - Apr 2, 2019
7,112 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy
Antrerior, înaintea Marelui Premiu al Belgiei din 2017, Mick Schmuacher a condus monopostul cu care tatăl său a câştigat în, 1994, titlul de campion mondial cu Benetton pe circuitul de la Spa-Francorchamps.

Campion european de Formula 3 în sezonul trecut, Mick şi-a făcut debutul în Formula 2 la sfârşitul săptămânii trecute, pe aceeaşi pistă din Bahrain, clasându-se pe locurile 8, respectiv 6 în cele două curse la care a participat.  Tânărul pilot urmează să testeze miercuri un monopost al echipei Alfa Romeo (fostă Sauber), motorizată de Ferrari.

Michael Schumacher a câștigat de șapte ori titlul mondial
Michael Schumacher deţine în continuare recordul de victorii în Formula 1, 91. Fostul pilot german a cucerit în total şapte titluri de campion mondial, cinci dintre ele alături de Ferrari, între 2000 şi 2004. Schumacher senior s-a despărţit de scuderia italiană în 2006, când s-a retras din activitate, revenind apoi în competiţie alături de Mercedes, între 2010 şi 2012, fără vreun să înregistreze însă nicio victorie.

După accidentul de schi suferit în decembrie 2013, Michael Schumacher nu a mai avut nicio apariţie publică. Fostul pilot a fost operat de două ori pe creier, pentru a înlătura cheagurile de sânge, dar a rămas paralizat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte interesant.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Board Life Status


Board startup date: November 19, 2017 14:34:23
×