Jump to content
Sign in to follow this  
AdyWTF

Cvintuplul campion mondial, Lewis Hamilton, uluit de noua senzație din Marele Circ: "Știu că e nasol în acest moment..."

Recommended Posts

Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu al Bahrainului, însă performerul cursei a fost Charles Leclerc. Francezul de 21 de ani de Ferrari a condus perfect aproape toată cursa și doar ghinionul a făcut să nu-și adjudece prima victorie din carieră.

Pe final, motorul monopostului Ferrari a avut o problemă, iar Leclerc a fost nevoit să cedeze prima poziție, fiind depășit de Hamilton și Bottas. La un moment, dat, o imagine surprinsă la boxe înfățișa un mecanic în lacrimi pentru cele întâmplate.

La finalul cursei, în paddock, cvintuplul campion mondial l-a felicitat pe tânărul său rival, parcă nevenindu-i să creadă cât de rapid a fost și cum a condus.

Vezi mai jos dialogul dintre Lewis Hamilton și Charles Leclerc:

Hamilton: Ai condus excelent în acest weekend.

Leclerc: Da...

Hamilton: Chiar ai condus fantastic!

Leclerc: Până la acea problemă...

Hamilton: Omule, ai un viitor lung în față!

Leclerc: Sper.

Hamilton: Știu că e nasol în acest moment, dar ai un foarte lung drum în față, așa că...

Leclerc: Mulțumesc foarte mult!

MP al Bahrainului | Hamilton, fair-play superb față de Charles Leclerc
Imediat după ce a ieșit din monopost, Lewis Hamilton a oferit interviul oficial, însă la un moment dat l-a îmbrățișat pe francezul de la Farrari chiar în timpul interviului și l-a lăudat pentru cursa făcută.

"Tipul ăsta de aici va avea multe victorii în viitor, așa că îl felicit", a spus Hamilton la final, în timp ce îl îmbrățișa pe Leclerc.

MP al Bahrainului | Leclerc, cel mai tânăr pilot care obține pole-position din istoria Ferrari
După un weekend dominat de piloții Ferrari, Leclerc a plecat din pole-position, fiind cel mai tânăr pilot din istoria Ferrari care obține pole-ul. În plus, francezul de 21 de ani este al 99-lea pilot care reușește pole-position în cea de-a 999-a cursă din istoria Formulei 1.

În timpul cursei, deși avea la un moment dat un câștig de jumătate de secundă pe tur față de Hamilton, motorul i-a cedat lui Leclerc, care a fost nevoit să cedeze locul de lider al cursei în favoarea lui Hamilton. Leclerc a fost depășit și de Bottas, carea terminat pe 2, în timp ce Leclerc a supraviețiut cumva și a terminat al treilea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Board Life Status


Board startup date: November 19, 2017 14:34:23
×