Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Earlier
 3. ArrowAdv

  designer Portofoliu | ArrowAdv

  Rankbar-uri V5 By @ArrowAdv Pentru modificari contact: @ArrowAdv
 4. ErrorAdv.

  designer Portofoliu | ArrowAdv

  Superbe!
 5. yo_kidu

  cerere admin

  Acceptat! Ne vedem pe server!
 6. wicked

  cerere admin

  Nick:-wicked - Varsta reala: -26 - Discord/SteamID:-nu - Ore jucate - nu - Experienta adminat cu comenzile AMXMODX: -da - Steam ID:-nu - Ai Slot / VIP pe server?: -nu. - Ai citit regulamentul?: TRIED0613 - Poti fi pe server minim 2 ore in fiecare zi?: Da chiar si mai mult.
 7. Alex Bancila

  Prezentare TANCK

  Nume : Bancila Prenume : Alexandru Nume in Joc: TANCK Varsta : 22 Oras : Iasi De cat timp joci pe Metin2Aze? : Din Aprilie De unde ai aflat de Metin2Aze? : De pe YouTube Ce parere ai despre acest server? : Sunt inca aici, indiferent de piedicile prin care a trecut serverul deci se poate deduce. Fa o descriere despre tine : Baiat de treaba cu simtul umorului, dedicat in tot ceea ce face si o fire increzatoare.
 8. Alex Bancila

  [CERERE] GM - TANCK

  Nume: Bancila Prenume: Alexandru Nume pe Joc: TANCK Varsta: 22 Oras: Iasi Judet: Iasi pentru ce functie doresti sa aplici ? : GameMaster / Event manager Adresa de email: alexandru.bancila98@gmail.com Timp petrecut in Joc: peste 15k minute Ai folosit vreodata hack pe metin2? : (Y/N) N Ai fost vreodata BANAT pe Metin2Aze? : (Y/N) N Ai primit vreodata avertizment cu warrning de la un Admin? : (Y/N) N Ai mai fost Admin vreodata pe Metin2? : (Y/N) Y Ai citit regulamentul? : (Y/N) Y De ce doresti sa intri in echipa Metin2Aze si cu ce crezi ca poti ajuta? : In primul rand vreau sa ma implic putin in organizarea unor evenimente, avand in vedere ca in ultima perioada gm-ii serverului nu prea sunt on. Vreau sa fac jocul putin mai user-friendly si sa aduc o oarecare interactiune, pentru ca deja a intervenit monotonia. Dupa cum stiti, sunt un player vechi si "fidel"al acestui server.. daca mi se permite sa fiu putin mai informal. Tot ce vreau este sa nu se aleaga praful de el si avand in vedere faptul ca eu sunt on aproape zilnic nu numai ca as putea raspunde intrebarilor playerilor, dar as putea si sa ma ocup putin de ei in contextul in care playerii noi intra, nu cunsc serverul, nu au pe cine intreba si... pur si simplu ies de pe server. Este pacat de el si sper din suflet ca pot aduce o oarecare schimbare.
 9. Splinter

  Prezentare JuniorulNR1

  Howdy neighbour,Welcome! :)
 10. Ema

  Cerere functie

  Nume: Emanuel Prenume: Ionuț Nume pe Joc: VyGHYtA Varsta: 23 Oras: alexandria Judet: telorman pentru ce functie doresti sa aplici ? : orice funcție ca să pot ajuta serverul Adresa de email: ema_the_best44@yahoo.com Timp petrecut in Joc: o luna Ai folosit vreodata hack pe metin2? : (Y/N) n Ai fost vreodata BANAT pe Metin2Aze? : (Y/N) n Ai primit vreodata avertizment cu warrning de la un Admin?: (Y/N) n Ai mai fost Admin vreodata pe Metin2? : (Y/N) y Ai citit regulamentul? : (Y/N) y De ce doresti sa intri in echipa Metin2Aze si cu ce crezi ca poti ajuta? : vreau sa intru in echipa de start ca da pot ajuta serverul si pleyeri cu diferite informații bune si recomandări etc Parola regulament : metin2azeromania
 11. Ema

  Prezentare emanuel

  Nume : Emanuel Prenume : Ionut Nume in Joc: VyGHYtA Varsta : 23 Oras : telorman De cat timp joci pe Metin2Aze? : o lunab De unde ai aflat de Metin2Aze? : de la fratele kira Ce parere ai despre acest server? :un server foarte frumos si bine lucrat de către kira si qwiz Fa o descriere despre tine : batic notoriu cu simțul umorului caterinca si sint foarte serios cand e vorba de ceva legat de staff
 12. [OwN]Kira

  Cerere Functie

  Respins
 13. [OwN]Kira

  Unban Marcellus

  cont deblocat
 14. [OwN]Kira

  Prezentare qAndrei

  Buna Ziua andrei si bine ai venit pe Metin2Aze
 15. qAndrei

  Prezentare qAndrei

  Nume : Negru Prenume : Silviu-Andrei Nume in Joc:qAndrei Varsta : 15 Oras : Gemenea Bratulesti De cat timp joci pe Metin2Aze? : de 2 saptamani De unde ai aflat de Metin2Aze? : De la un var Ce parere ai despre acest server? :Este un server foarte frumos, bine facut si merita jucat. Fa o descriere despre tine : Sunt o persoana calma, intelegatoare, buna la suflet. Dar am si eu principile mele.
 16. [OwN]Kira

  Cerere functie-Helper

  Buna ziua tudorache din pacate nu mai putem accepta momentan in membri staff (Respins)
 17. [OwN]Kira

  Prezentare ZuZuR

  Salut Temes si bine ai venit pe Metin2Aze
 18. ZuZuR1998

  Cerere Functie

  Imatur in mapelw de farmat, In papele de farmat si de crescut, nu vi tu cu prietenii de ai tai sau cu cont pvp sa bati dkar tu, mapele se impart. Si din cate am.vb eu cu tn, aseara mi.ai dat dovada de imaturitate. CONTRA DE LA MN.
 19. qAndrei

  Cerere Functie

  Nume: Negru Prenume: Silviu-Andrei Nume pe Joc: qAndrei Varsta: 15 ani Oras: Gemenea Bratulesti Judet: Dambovita pentru ce functie doresti sa aplici ? : Helper Adresa de email: silviuandrei810@yahoo.com Timp petrecut in Joc: 3915 minute Ai folosit vreodata hack pe metin2? : (N) Ai fost vreodata BANAT pe Metin2Aze? : (N) Ai primit vreodata avertizment cu warrning de la un Admin? : (N) Ai mai fost Admin vreodata pe Metin2? : (Y) Ai citit regulamentul? : (Y) De ce doresti sa intri in echipa Metin2Aze si cu ce crezi ca poti ajuta? : Imi doresc foarte mult sa intru in echipa metin 2 aze deoarece vreau sa ajut la dezvoltarea serverului si sa ajut si playeri. Parola regulament : metin2azeromania
 20. Electro

  Prezentare ZuZuR

  Salut Sebi, bine ai venit in cercul nostru, sper sa te intregrezi repede.
 21. Glitch™

  Cerere MOD

  Bun, ma gandesc ca doresti sa aplici pentru functia de Helper, nu de MOD. Avand in vedere ca te-am vazut destul de activ pe server, nu ai avut probleme cu noi. As spune Pro.
 22. ZuZuR1998

  Cerere MOD

 23. ZuZuR1998

  Prezentare ZuZuR

  Nume : Temes Prenume : Sebi Nume in Joc:ZuZuR Varsta : 20 Oras : Otelu Rosu De cat timp joci pe Metin2Aze? : o saptamana De unde ai aflat de Metin2Aze? : YT si un grup de discord. Ce parere ai despre acest server? : e tipul de server care pt mine reprezknta, ideealul. Fa o descriere despre tine: As putea sunt genul de persoana care stie sa isi foloseasca atitudinea la timpul potrivit.
 24. Electro

  Cerere functie-Helper

  Avand in vedere lipsa de experienta si faptul ca suntem deja destul de multi in staff... Contra
 1. Load more activity

Board Life Status


Board startup date: November 19, 2017 14:34:23
×